Спедекс Нет - нови възможности

Спедекс Нет е нова, динамично развиваща се компания, която предлага конкурентни цени, най-добрите логистични решения за Вас, сигурност и коректни партньорски взаимоотношения. Създадена през 2014 г. компанията успешно разшири своята дейност и вече разполага с над 3000 кв.м. нова логистична база, с изключително удобната локация на Околовръстен път, София. Свържете се с нас и ние ще Ви предложим най-доброто на пазара, индивидуално и коректно обслужване, бързи и гъвкави решения, сигурност и доверие.

Спедекс Нет с нова логистична база

От началото на 2014 година Спедекс Нет разшири своята дейност и логичната стъпа, беше изграждането на собствена логистична база. В близост до Околовръстен път, гр.София стратегическото положение улеснява нашите клиенти. Складовата база разположена на площ над 3000кв.м. е удобна както за съхранение на вашите стоки, така и за претоварвания. Денонощната жива охрана гарантира сигурността и изгражда доверие в нашите клиенти.

Спедекс Нет - вътрешно-европейска спедиция

Спедекс Нет Ви предлага вътрешно-европейска спедиция в рамките на Европейския съюз, не само от България до друга страна, но и от държава до държава в рамките на общността. Динамичното развитие на компанията, гъвкавостта и предприемчивостта ни дава възможност да Ви предложим най-добрите цени на пазара.